İçeriğe geç

İKizler Burcu Hangi Burçla Zıt

İkizler burcunun zıt burcu nedir?

Hava grubunun meraklı, öğrenmeye hevesli ve konuşkan üyesi İkizler burcunun zıttı, Ateş grubunun maceracı, spontane ve entelektüel üyesi Yay burcudur.

İkizler burcu hangi burçla anlaşamaz?

İkizler burcunun zıt burçları: İkizler biraz huysuzdur, yüzeyseldir, çabuk değişir, kararsızdır ve sürekli gergin bir hayat yaşar. Bu yüzden Başak burcu Yay ve Balık burcuyla geçinmekte zorlanır.

Hangi burçlar birbirine zıttır?

ZIT BURÇLAR Zıt kutuplar birbirini çektiğinde, zıt burçlar birbirini çeker! Herkes kendi burcunun özelliklerine göre hareket eder ve yolunu hayat amacına göre çizer. … Zıt burcunuz KOÇ – TERAZİ … BOĞA – AKREP ile bütünleşmek ister misiniz? … İKİZLER – YAY. … YENGEÇ – OĞLAK. … ASLAN – KOVA. … BAŞAK – BALIK. Daha fazla makale…

Zıt burç nedir?

Karşıt burcun ne anlama geldiğine ve astrolojide karşıt burcun ne anlama geldiğine bakarsak, bunların karşıt burçlar olduğunu öğreneceğiz. Başka bir deyişle, anlaşamadığınız burçlara karşıt burçlar denir.

İkizler burcu nasıl bir kişilik?

İkizler burcu insanları enerjik ve çok yönlü doğalarıyla öne çıkarlar. Bir ortama girdiklerinde sürekli gülümsemeleri, neşeli tavırları ve arkadaş canlısı olmalarıyla dikkat çeken bu insanlar, aktif bir hayat yaşamaktan hoşlanırlar. Ancak İkizler burcu insanlarının karakteristik özelliklerinden olan kararsızlık ve değişkenlik, bazen huysuz davranışlara dönüşebilir.

İkizler burcunun sevmediği özellikler nelerdir?

İkizler burcunun hoşlanmadığı şeyler söz konusu olduğunda, baskı ve sahiplenme listenin başında gelir. Özellikle bir ilişkide, İkizler burcunu yabancılaştıran ve uzaklaştıran şey baskı ve sahiplenmedir. Çünkü İkizler burcu özgürlüğünü seven bir karaktere sahiptir.

İkizler hangi burca aşık olur?

İkizler Burcu Uyumu: İkizler burcunun ilişkiler konusunda en iyi anlaştığı burçlar Terazi, Kova ve Koç’tur. Terazi ve İkizler Uyumu: Terazi ve İkizler uyumu, kelimenin her anlamıyla ideal bir eşleşmedir.

İkizler kiminle uyumlu?

İkizler burcu genellikle bazı yönlerden kendilerine benzeyen Kova ve Terazi burçlarıyla iyi geçinir. Ayrıca ateş grubundan Koç, Aslan ve Yay burçlarıyla enerjiler içerebilir. Su burçları Balık, Yengeç ve Akrep klasik bir İkizler burcu için çok derin olabilir.

İkizler kiminle evlenmeli?

Eş seçerken Kova, Terazi, Aslan ve İkizler burcu erkeklerinin tercihi onların evlilikte mutlu olmalarına yardımcı oluyor.

Kısır burç hangileri?

Kısırlık burçları: Horolojik astrolojide çocuklarla ilgili sorulara gelince, Aslan, Başak ve İkizler çocuk doğurmayan kısırlık burçları olarak adlandırılır. Bu burçlar yükselen burçta veya V evinde görüldüğünde, bir burç olarak kabul edilir. Mars ve Satürn kısırlık gezegenleridir.

Hangi iki burç iyi anlaşır?

Hangi burçlarla iyi anlaşıyorsunuz? Koç burcunun şunlarla çok iyi anlaştığı: Aslan, Yay… Boğa. Şunlarla çok iyi anlaştığı: Başak, Oğlak. … İkizler burcuyla çok iyi anlaştığı: Terazi, Kova. … Yengeç burcuyla çok iyi anlaştığı: Akrep, Balık. … Başak. Şunlarla çok iyi anlaştığı: Boğa, Oğlak. … Terazi. Şunlarla çok iyi anlaştığı: Boğa, Başak. … Yay. Şunlarla çok iyi anlaştığı: Koç ve Aslan. … Keçi. En iyi uyum: Boğa, Başak.Daha fazla makale…•29 Aralık 2020

İkizler hangi grup?

Hava grubuna mensup olan İkizler burcu insanları sempatiklikleri, pozitiflikleri ve neşeli oluşlarıyla bilinirler. Canlı tavırları ve eğlenceli sohbetleriyle herkesin dikkatini çekmeyi başarırlar.

İkizler burcunun zıttı nedir?

İkizler burcunun zıt burcu Yay’dır. Öte yandan, enerjileri Balık ve Başak’ın enerjileriyle pek uyuşmaz.

En bencil burç hangisi?

Çevrelerindeki insanları umursamazlar. Bu yüzden en bencil insanlar bile kendi çıkarları için arkadaş edinebilirler. İşte doğası gereği en bencil olan üç burç: Akrep, Boğa ve Başak.

Burçlar arasında en zeki burç hangisi?

İkizler burcu, dünyanın en zeki burçları listesinde başı çeker. Pratik ve sosyal zekaları ve iletişim becerileri, çalıştıkları her alanda öne çıkmalarını sağlar.

Yay ve İkizler neden anlaşamaz?

Taraflar birbirlerinden sıkılmadığı veya aşırı sorumluluklarla yüklenmediği sürece bu ilişkide uyum vardır. Ancak anlaşmazlıklar ortaya çıktığında İkizler Yay’ı çok dağınık bulabilir ve Yay İkizler’i güvenilmez bulabilir. Aslında, kendi kusurlarını birbirlerine yansıtırlar.

İkizler burcu hangi burç?

İkizler (Latince: Gemini), 21 Mayıs – 21 Haziran tarihleri ​​arasında doğanların büyük ihtimalle İkizler takımyıldızının etkisi altında olduğu burçtur.

Kısır burç hangileri?

Kısırlık burçları: Horolojik astrolojide çocuklarla ilgili sorulara gelince, Aslan, Başak ve İkizler çocuk doğurmayan kısırlık burçları olarak adlandırılır. Bu burçlar yükselen burçta veya V evinde görüldüğünde, bir burç olarak kabul edilir. Mars ve Satürn kısırlık gezegenleridir.

Akrep ve İkizler neden anlaşamaz?

Akrep, İkizler’e hemen güvenemez. İkizler için Akrep çok talepkar ve kapalı bir kutu gibi görünür. İkizler de Akrep’e hemen güvenemeyecektir. Tüm bu nedenlerden dolayı, bu birlik arkadaşlık ve aşk açısından kolay bir ikili olmayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir